Mediul de lucru se modifică și vrem să te asigurăm de un sprijin la fel de dinamic.

Sperăm ca acest text să te găsească sănătos și în siguranță alături de cei dragi! Te rugăm să îți păstrezi răbdarea și speranța - lucrurile se vor îndrepta! 

Mediul de lucru se modifică și vrem să te asigurăm de un sprijin la fel de dinamic. Pentru a atenua provocările și îngrijorările cu privire la utilizarea evaluărilor noastre, îți punem la dispoziție mai multe variante dintre care să poți alege dacă tu sau organizația din care faci parte vă confruntați cu o situație delicată din cauza epidemiei. În cazul în care ai nevoie de personalizarea soluției, te rugăm descrie-ne dificultățile cu care te confrunți și vom încerca să găsim împreună calea cea mai bună. 

Am făcut alte câteva modificări și reduceri, astfel încât să îți înlesnim desfășurarea la distanță a activității: 

COMUTARE GRATUITĂ LA MEDIUL ONLINE. Dacă deții o licență clasică (creion-hârtie) activă, pentru un test care dispune și de variantă de aplicare online (ABCDM, DDDI, IST Modulul de bază, scorarea MAB-II, NEO-FFI, SDS, SLTDI, STAI-Y/C, STAXI, TOM), îți comutăm gratuit administrările rămase, astfel încât să le poți utiliza în regim de telepractică; folosește formularul de aici pentru a primi aplicările, fie scrie-ne la adresa support@testcentral.ro, dacă îți este mai comod. 

DEZVOLTĂM NOI VERSIUNI ONLINE. Lucrăm la variantele online ale celor mai îndrăgite teste care erau disponibile până acum doar în maniera clasică creion-hârtie. De fapt, te vom ține la curent pe măsură ce ABAS-2, ASRS, BASC-2 și CONNERS sunt și ele gata și de lucrul la distanță. 

AI LA DISPOZIȚIE CURSURILE ONLINE: CPI (25 credite CPR), ECCA (15 credite CPR), COGNITIVE 3D (3 x 20 credite CPR), iar competențele sunt la un click distanță. 

AM REDUS PREȚUL APLICĂRILOR ONLINE: până pe 21 ianuarie 2021, achiziția oricărui cuantum de administrări online beneficiază de 20% reducere (discount cumulabil cu discount-ul de volum aplicat la emiterea proformei, necumulabil cu alte promoții în desfășurare). 

În cele ce urmează redăm documente de utilitate pe care Colegiul Psihologilor din România (CPR) le-a publicat de la data când ți-am scris ultima oară

Găsești aici resurse utile de la American Psychological Association (APA): sfaturi pentru lucrul de la distanță, posibile consecințe ale crizei financiare sau dificultățile asociate noului stil de viață impus de epidemie

Echipa TestCentral îți transmite cele mai bune gânduri! Ai grijă de tine și de cei dragi!


Articolul a fost actualizat ultima oară pe data de 17.12.2020

Ai nevoie de mai multe informații?

Ești interesat de anumite produse și îți este necesară descrierea procedurii de achiziție?
Un membru al echipei TestCentral te va ghida, oferindu-ți toate detaliile de care ai nevoie.

Member of the
Giunti Psychometrics International Group

Associate Member of the
European Test Publishers Group

Affiliate Member of
International Test Commission

SUS