Beneficiile utilizării testelor în mediul online

Există pur și simplu prea multe motive de a folosi mediul online în evaluările tale! Ți-ai refuza tu atâtea beneficii și avantaje? Noi nu te credem în stare. 

Este convenabil. Cum nu trebuie să mai achiziționezi formulare, caiete de testare, broșuri sau grile de scorare, scapi mai ieftin. 

Ai un program flexibil. Tu trimiți invitațiile de administrare a testelor când vrei, iar respondenții tăi le completează și ei când preferă. Știm – pare că lucrezi 25 de ore din 24, 8 zile din 7! 

Doar cei care au nevoie de ea, primesc atenția ta. Poți administra la sute de persoane simultan dacă situația o cere, iar apoi te poți concentra doar asupra cazurilor care întrunesc criteriile necesare pentru intervenție imediată. 

Ești mai prietenos cu mediul pentru că nu mai folosești nimic pe suport de hârtie, inclusiv rapoartele le poți trimite online. 

TestCentral_go_online

Faci totul la timpul potrivit. Ești notificat atunci când respondentul tău a încheiat completarea și îi poți răspunde imediat. 

Ești în siguranță. Interacțiunea la distanță te ferește de primejdiile pandemiei. 

Economisești o toooonă de timp, pe care în mod obișnuit l-ai fi asociat introducerii datelor și/sau scorării. Implicit folosești timpul pentru alte proiecte, deci investiția ta este și mai profitabilă din punct de vedere financiar. 

Proprietăți psihometrice menținute. Te păzim noi de greșelile asociate administrării (când respondentul uită să completeze anumite câmpuri obligatorii) sau introducerii datelor (serios, absolut instantaneu) sau scorării (aici apar în mod uzual cele mai frecvente erori, din grabă, neatenție sau lipsa cunoașterii regulilor de scorare).

Ordine și disciplină. Toate administrările sunt la un click distanță organizate și structurate în baza de date.

Serios, just go online!

A scris Camelia Ionescu, M.A. Psychologist, Marketing Specialist @TestCentral

Ai nevoie de mai multe informații?

Ești interesat de anumite produse și îți este necesară descrierea procedurii de achiziție?
Un membru al echipei TestCentral te va ghida, oferindu-ți toate detaliile de care ai nevoie.

Member of the
Giunti Psychometrics International Group

Associate Member of the
European Test Publishers Group

Affiliate Member of
International Test Commission

SUS