Campaniile promoționale ale lunii februarie 2021

Două îndrăgite screenere și două celebre metode proiective beneficiază de reduceri speciale pe tot parcursul lunii februarie a anului în curs.  

Datorită timpului extrem de redus de administrare, al scorării obiective și al posibilității de interpretare a rezultatelor pe etaloane specifice, Barron-Welsh Art Scale® (BWAS®) și Test di Orientamento Motivazionale® (TOM®) sunt populare mai ales în rândul profesioniștilor care activează în organizații. Un interes similar de a le utiliza manifestă și specialiștii din zona de reconversie profesională, consiliere vocațională sau dezvoltare personală și coaching. 

BWAS® este unicul instrument de identificare rapidă și obiectivă a nivelului de creativitate din România. BWAS® nu solicită în administrare nici lectura și nici scrierea, ceea ce îl recomandă ca măsură non-verbală extrem de flexibilă în raport cu categoria de respondenți căreia i se adresează. În mediul business este cunoscut ca testul ”creativilor” și utilizat în selecția din domeniile care necesită ”minți în afara normei”, cum sunt copywriting, design, arhitectură, industria media. Tocmai de aceea, acest iubit screener vine echipat și cu etaloane ocupaționale specifice mediilor care celebrează temperamentul creativ non-conformist. Alți specialiști utilizează BWAS® atunci când doresc să acceseze resursele interne și deschiderea spre experiență ale clienților lor în consiliere, terapie, dezvoltare personală, vocațională și coaching. Dacă dorești să susții transformarea pozitivă, poți folosi scorurile BWAS® pentru a depista poziționarea respondentului în raport cu populația țării sau cu creativii de top. Temperamentul creativ este considerat a fi o trăsătură relativ stabilă de personalitate, însă creativitatea ca abilitate poate fi exersată și optimizată, iar această ”scală de artă” este punctul de plecare ideal. Cu o manieră inedită de administrare, care nu răpește mai mult de zece minute, screener-ul poate fi achiziționat în luna februarie la prețuri începând de la 49.99, euro, taxe incluse. Mergi la pagina testului.

BWAS

TOM® este alegerea celor care doresc un increment de validitate în predicția performanței în muncă, alături de screening-ul tipic integrității și aptitudinii mentale generale. Deoarece dispune de o scală suplimentară de identificare a minciunii, cât și de etalon dedicat situațiilor cu miză, TOM® este ideal în selecție. Totodată, servește în implementarea programelor de management și dezvoltare a resurselor și în implementarea programelor de evaluare a potențialului. Cu ajutorul celor 70 de itemi, în formă auto-declarativă, în zece minute de completare sunt disponibile scoruri pentru patru tipuri de orientări motivaționale (spre obiective, spre inovație, spre leadership și spre relaționare) și un indicator de validitate. În cadrul promoției intră kitul TOM® 50x cu scorare manuală compus din manualul testului (1 buc) și formularele de testare pentru acest tip de scorare (50 buc). Menționăm că formularele de testare aflate în cadrul acestui pachet promoțional sunt autocopiative și prezintă suprapunere imperfectă (mai precis: răspunsurile acordate se imprimă decalat pe foaia internă unde se realizează scorarea) ceea ce conduce la creșterea duratei de calcul a rezultatelor. Kitul menționat beneficiază de o reducere pe măsură: prețul per administrare este extrem de redus. Accesează pagina testului pentru detalii.

TOM

În calitate de reprezentante ale metodelor proiective în această campanie promoțională, Senior Apperception Technique (S.A.T.®, uneori T.A.B.) și Rorschach® Technique (RORSCHACH®) sunt facilitatori ai proiectării propriilor conținuturi în stimulii standard, iar în consecință se pretează uzului în domeniul sănătății mentale.

Senior Apperception Technique (S.A.T.®) a fost derivat pe baza unor fundamente teoretice psihodinamice și furnizează date care permit specialistului să investigheze nevoile, stilul de coping, conflictele, stilul de adaptare și defensele unei categorii demografice în creștere, la care în majoritatea cazurilor intervenția este necesară, dar dificil de acceptat în mod formal. Tocmai de aceea, S.A.T.® este mai util în practica de consiliere terapeutică sau clinică, decât instrumentele de tip obiectiv și overt, pentru care există reticență. Modalitatea sa de administrare este motivul succesului său în combaterea defenselor și încurajarea comunicării: vârstnicul nu descrie de fapt tema planșei prezentate, ci relatează propria istorioară cu privire la aceasta. S.A.T.® este recomandat tuturor celor care își doresc să abordeze mai rapid problemele relevante într-un tratament de succes (deci, cu aplicabilitate în domeniul sănătății). Tehnica contribuie semnificativ la facilitarea împărtășirii gândurilor, preocupărilor și emoțiilor adulților maturi și este disponibilă în cadrul promoției atât ca starter's kit, cât și ca upgrade la T.A.T.® sau C.A.T.®.

SAT

Rorschach® Technique (RORSCHACH®) a fost dezvoltat pentru a surprinde modul în care o persoană abordează și organizează mediul înconjurător și prin urmare este mai mult decât o măsură proiectivă de evaluare a personalității. Faimoasa tehnică a petelor de cerneală se bazează pe analiza percepției vizuale a respondentului, cu implicații în sferele mai profunde ale emoționalității, cogniției, rezilienței în fața stresului, inter-relaționării și imaginii de sine. În cadrul promoției, manualul testului este disponibil cu o reducere semnificativă, putând fi achiziționat atât separat, ca volum, cât și însoțit de seturile de planșe specifice, ca instrument. Majoritatea clienților noștri care achiziționează RORSCHACH®, îl utilizează în explorarea mecanismelor psihologice ale respondenților, atât în prezenta funcționare, cât și în analiza structurii mentale de-a lungul timpului. Cele mai frecvente domenii de aplicabilitate sunt cele clinice, educaționale și judiciare. Poți accesa pagina testului pentru a vizualiza cuprinsul volumului și alte detalii specifice.

RORSCHACH


Plata facturilor proforme emise, poate fi efectuată în termen de maxim 30 de zile calendaristice. Ulterior acestui termen factura proforma nu mai este valabilă, iar o nouă factură va fi emisă la prețul de listă uzual. Promoția este valabilă în limita stocurilor disponibile, în perioada 2 februarie - 1 martie 2021 și nu este cumulabilă cu alte promoții sau reduceri în desfășurare.


Articolul a fost actualizat ultima oară pe data de 01.02.2021

Ai nevoie de mai multe informații?

Ești interesat de anumite produse și îți este necesară descrierea procedurii de achiziție?
Un membru al echipei TestCentral te va ghida, oferindu-ți toate detaliile de care ai nevoie.

Member of the
Giunti Psychometrics International Group

Associate Member of the
European Test Publishers Group

Affiliate Member of
International Test Commission

SUS