Feedbackul tău valorează 5 stele - ne-ai spus cum te simți în relația cu noi și ai câștigat

TestCentral este editorul preferat de teste psihologice științifice din România și datorită contribuției tale. Suntem bucuroși că ne ești alături, alegând mereu să te însoțim în activitățile tale! Fiecare pas pe care îl facem împreună ne ajută să ne îmbunățim relația și să construim împreună, treptat, o lume mai bună. Eforturile noastre trebuie să fie constante și orientate cu perseverență către direcția stabilită: aceea de a schimba viețile persoanelor în bine. Tocmai de aceea, experiența și reacția ta în raport cu produsele TestCentral utilizate este poate cel mai important punct de legătură dintre progresul științific și efectele sale în practică.

Dorim să le mulțumim tuturor celor care și-au luat din timpul lor pentru a ne oferi feedback. Am apreciat dedicarea și meticulozitatea cu care au răspuns întrebărilor și îi asigurăm pe această cale că vom include îndemnurile lor între priorități. 

TestCentral_feedback_valoros

Conform extragerii (care a avut loc astăzi 14.01.2022) câștigătorul voucherului de cumpărături TestCentral în valoare de 100 EURO, TVA inclus, este: IONESCU Roxana Andreea (câștigătoarea ediției anului 2021). Felicitări norocoasei câștigătoare, dar și tuturor celorlalți participanți! A scris Camelia Ionescu, M.A. Psychologist, Marketing Specialist @TestCentral 
Articolul a fost actualizat ultima oară pe data de 14.01.2022

Ai nevoie de mai multe informații?

Ești interesat de anumite produse și îți este necesară descrierea procedurii de achiziție?
Un membru al echipei TestCentral te va ghida, oferindu-ți toate detaliile de care ai nevoie.

Member of the
Giunti Psychometrics International Group

Associate Member of the
European Test Publishers Group

Affiliate Member of
International Test Commission

SUS