Informare confidențialitate TestCentral

Operator: SC D&D Consultants Grup SRL, cu sediul în Aleea Ilioara nr. 1, bl. PM29, sc. B, Parter, ap. 37, sector 3, , în vederea deschiderii unui cont pe site-ul ”www.testcentral.ro”, ce găzduiește magazinul online ”TestCentral”. 

  • Deschiderea contului îți permite plasarea de comenzi de produse comercializate prin intermediul acestui site. 
  • În funcție de acordul expres furnizat de tine în formular, TestCentral va prelucra datele tale personale pentru deschiderea contului pe site-ul www.testcentral.ro și/sau pentru furnizarea de comunicări comerciale viitoare via email, oferte și produse TestCentral. În măsura în care nu mai dorești ca datele personale să fie prelucrate de TestCentral în vederea menținerii contului pe site sau în vederea furnizării de comunicări comerciale viitoare, poți solicita încetarea prelucrării, printr-o cerere trimisă la adresa de email dataprotection@testcentral.ro
  • Orice astfel de retragere a consimțământului în ceea ce privește deschiderea contului pe site, are ca efect ștergerea datelor tale de pe site și implicit ștergerea contului. 
  • TestCentral va mai putea onora doar comenzile înregistrate de tine până la momentul ștergerii contului. 
  • Pentru orice alte comenzi viitoare vei fi nevoit să deschizi un alt cont pe site. 
  • În cazul în care îți vei retrage acordul în cee ace privește comunicările comerciale viitoare, TestCentral nu îți va mai trimite nicio informare despre ofertele și produsele TestCentral. 
  • Îți poți exercita în mod gratuit dreptul de informare, de acces, restricționare, rectificare, ștergere, dreptul la portabilitatea datelor, la opoziție, de a nu fi supus unui proces decizional individual automatizat printr-o cerere scrisă trimisă la adresa dataprotection@testcentral.ro
  • De asemenea, ai dreptul de a depune o plângere în fața ANSPDCP (cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania) sau de a te adresa instanței. 
  • Datele vor fi stocate până la momentul în care vei solicita ștergerea acestora sau conform Politicii de retenție a datelor TestCentral, în funcție de scopul prelucrării. Mai multe informații privind politica noastră de protecție a datelor tale personale găsești pe site în secțiunea Politica de confidențialitate.

Ai nevoie de mai multe informații?

Ești interesat de anumite produse și îți este necesară descrierea procedurii de achiziție?
Un membru al echipei TestCentral te va ghida, oferindu-ți toate detaliile de care ai nevoie.

Member of the
Giunti Psychometrics International Group

Associate Member of the
European Test Publishers Group

Affiliate Member of
International Test Commission

SUS