În perioada 1 martie - 12 aprilie 2021 ai livrare gratuită și 4 teste în prim-plan

Primăvara este mai întotdeauna ocazia bună de a începe proiecte noi, cu un suflu proaspăt. Ca să fim și noi în ton cu natura în ceea privește armonia debuturilor florale sau muzicalitatea trilurilor, îți propunem livrare standard gratuită la achiziția instrumentelor psihometrice în perioada 01.03-12.04.2021, către o singură adresă de pe teritoriul țării. 

Zile însorite și o primăvară fermecătoare să ai!



Iar dacă tot ai ajuns aici, poate îți va fi de folos să citești și despre Five-Factor Nonverbal Personality Questionnaire® (FF-NPQ®), acreditat de CPR, bazat pe Big Five și incredibil de util în situațiile în care timpul de administrare trebuie să fie redus. Formatul special al itemilor îl face să fie îndrăgit de toate categoriile căruia îi este administrat, fiind simpatic și distractiv. FF-NPQ® este instrumentul ideal în varii situații de evaluare: evaluări școlare și educaționale, consiliere și psihoterapie, asistență socială și intervenții clinice. Majoritatea specialiștilor care îl utilizează activează în psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, fie psihologie clinică și psihoterapie. Are aplicabilitate pentru măsurarea eficienței intervenției psihologice, a valorii practice a unor programe educaţionale, terapeutice șamd. 

Pe de altă parte, Eysenck™ Impulsiveness-Venturesomeness-Empathy Questionnaire (IVE™) este și el acreditat de CPR și cel puțin la fel de original precum FF-NPQ®. IVE™ explică comportamentul înclinat către risc prin prisma a trei factori: Impulsivitatea (Imp), Spiritul de aventură (Vent) și Empatia (Emp). În domeniul psihologiei muncii poate evalua probabilitatea de violență, abuzuri sau furt la locul de muncă, în psihologia școlară poate evalua diverse categorii cu risc pentru delincvență, cât și în orice situații terapeutice sau clinice în care se dorește măsurarea preferinței atipice pentru risc.


Există două dimensiuni care contribuie la construirea dialogului și optimizarea performanței: Structura și Considerația. Atât de simplu pe cât sună, pe atât de complexă este implicarea lor în leadership-ul de succes. Pentru a le măsura nu trebuie decât să incluzi în portofoliul tău duo-ul de evaluare 360 grade Supervisory Behavior Description Questionnaire® (SBDQ®) și Leadership Opinion Questionnaire® (LOQ®). Testele vin în sprijinul persoanelor care activează în mediul organizațional (indiferent de formarea acestora), unde pot ajuta la selectarea angajaților pentru poziții de supervizare și management, pentru evaluarea programelor de training în domeniul managementului, precum și a stilului managerial în vederea recomandării de traininguri de dezvoltare pentru noii manageri.

Ai nevoie de mai multe informații?

Ești interesat de anumite produse și îți este necesară descrierea procedurii de achiziție?
Un membru al echipei TestCentral te va ghida, oferindu-ți toate detaliile de care ai nevoie.

Member of the
Giunti Psychometrics International Group

Associate Member of the
European Test Publishers Group

Affiliate Member of
International Test Commission

SUS