AZUBI®-BK/PLIV-BC se alătură echipei de probe de lucru, cu -30% până pe 10 mai 2021

Începând cu această zi, familia de probe de lucru pentru inteligența vocațională AZUBI® este completă la TestCentral! Testul care o întregește se prezintă AZUBI®-BK la nivel internațional și PLIV-BC - pentru o mai ușoară abordare în România. Dacă fratele său mai mare, PLIV-TH, este un instrument dedicat ocupațiilor și meseriilor tehnice, PLIV-BC adresează ocupațiile de birou și comerciale. Astfel, aceste două valoroase instrumente acoperă împreună, în întregime selecția, orientarea profesională, dezvoltarea și identificarea potențialului aptitudinal pentru aceste arii ale muncii.

PLIV-BC: NOU

La baza construcției lor stă un concept inedit care le conferă numeroase avantaje practice în evaluare comparativ cu alte metode similare. Este vorba despre un concept dual: fenotipul testelor PLIV este proba de lucru, iar genotipul lor prezintă aspectele inteligenței vocaționale. Această creativă simbioză contribuie masiv la reducerea reacțiilor negative ale respondenților și a necesității de a deține experiență anterioară în profesie, în același timp în care nu dezavantajează minoritățile și păstrează crescută validitatea predictivă. 


Ambele PLIV au forme paralele (A și B), care fac posibilă administrarea în grup sau cea de tip test-retest. PLIV-BC, noul venit, este administrabil în funcție de timpul care poate fi alocat, fie de scopul urmărit și de necesitatea unei evaluări exhaustive. Astfel, acesta include un modul de bază cu sarcini ce pot fi completate în estimativ o oră, la care poate fi adăugat un postmodul cu o durată de completare de jumătate de oră. Atunci când se dorește doar o scurtă evaluare se va opta pentru modulul scurt, dezvoltat special pentru astfel de inițiative. 

Deși PLIV-BC este disponibil doar cu scorare manuală, setul de grile de scorare ușurează extrem de mult procesul, scăzând considerabil și timpul care trebuie alocat lui.

Aplicabilitatea PLIV-BC este largă, sprijinind atât deciziile specialiștilor din HR, cât pe cele ale consilierilor vocaționali sau psihologilor școlari. Ocupațiile de birou țintite de PLIV-BC cuprind, spre exemplu, profesiile de funcționari, specialiști în comunicarea cu publicul și alți specialiști din departamentul de comunicare/biroul de presă, sau alte ocupații comerciale și servicii publice, precum comercianți din domeniul transporturilor, industriei, bancar, al asigurărilor, sportului și fitnessului, comerțului en-gros, exportului și al imobiliarelor, administrativ, judiciar, fiscal și al asigurărilor sociale. 

Până pe 10 mai 2021, starter's kitul PLIV-BC, care include toate tipurile de materiale și zece administrări ale testului, beneficiază de 30% discount (de la 337.34, € la 236.28 €) cu ocazia lansării.



Articolul a fost actualizat ultima oară pe data de 29.03.2021

Ai nevoie de mai multe informații?

Ești interesat de anumite produse și îți este necesară descrierea procedurii de achiziție?
Un membru al echipei TestCentral te va ghida, oferindu-ți toate detaliile de care ai nevoie.

Member of the
Giunti Psychometrics International Group

Associate Member of the
European Test Publishers Group

Affiliate Member of
International Test Commission

SUS